LaBlast – Dance Fitness workout – Everyone can dance

doorLouis Dance Centre

LaBlast – Dance Fitness workout – Everyone can dance

Er zijn nog steeds mensen die geen partner hebben om danslessen te nemen. Nu is er “LaBlast” die zich nog steeds richt op stijldansen, maar is volledig partner vrij. Dit is een ongelofelijk leuke, cardio workout. La Blast is veruit de leukste manier van sporten! Lekker dansen op diverse muziek en vooral flink zweten, aan je conditie werken en uiteraard de nodige calorietjes verbranden. Ideaal voor iedereen die graag wat kilootjes kwijt wil of wil werken aan zijn of haar conditie.

In tegenstelling tot andere dansfitnessvormen leer je hier wel dansen. Allerlei verschillende dansstijlen uit de ballroom- en latinwereld komen aan bod: van de samba tot chacha en van de paso doble tot aan de jive. Ook maken we uitstapjes naar bijzondere dansstijlen, zoals disco, salsa en merengue. Kortom een fantastische manier om en te sporten en te leren dansen! Na een les La Blast kun je helemaal voldaan weer naar huis en merk je dat je echt lekker je lijf hebt getraind.

Meedoen? Kom dan eens gratis proeven bij een LaBlast les. LaBlast is gemakkelijk genoeg om te leren en geeft enorme resultaten op alle mogelijke manieren!

Over de auteur

Louis Dance Centre editor

4 reacties tot nu toe

Marjon EsmanGeplaatst op8:07 pm - aug 22, 2018

Voor welke leeftijd is La Blast en welke tijdstippen?

  Hudson LouisGeplaatst op10:21 pm - sep 10, 2018

  Beste Marjon,
  LaBlast is voor alle leeftijden. U kunt altijd een gratis proefles komen draaien. Dan kunt u rustig beslissen of dit wat u zoekt. Voor meer info kunt u ons bellen op 06 54 25 41 41

  Met swingend groet,
  Hudson Louis

Fenna van LoenenGeplaatst op7:28 pm - jun 5, 2019

Is er in Bergen ook een beginners groep LaBlast?
Zo ja op welke dag en tijd?

  Hudson LouisGeplaatst op8:50 pm - aug 31, 2019

  As maandag beginnen we met de danslessen in Bergen, u bent van harte welkom op een van de onderstaande dagen een proefles te komen nemen:
  MA om 19:30 uur
  DO om 20:30 uur
  ZA om 10:00 uur

Geef een reactie