Wij

Je bent terecht gekomen op de site die jou een (dans)stap verder kan laten zetten. Wil je snel een paar danspassen leren voor je bruiloft? Wil je op leuke manier fit blijven? Wil je diverse dansvormen leren? Trainen met begeleiding voor een wedstrijd? Wil jij een dansleraar worden? Dan ben je bij ons aan het juiste dansschool adres.

Mijn naam is Hudson Louis, aangenaam. Ik ben IDTA (International Dance TeachersAssociation) gediplomeerd dansleraar / instructeur en tevens lid van NVD (Nederlandse Vereniging van Dansleraren). Ik zal degene zijn die je meeneemt om te leren dansen. Samen maken we dansen tot een plezierige vorm van entertainment.

En mijn naam is Roshanthy Louis, aangenaam. Ik ben een gediplomeerde instructeur op het gebied van Zumba, LaBlast, fitness, Hip hop en Dans je fit. Overige dansvormen zoals Stijldansen, West Coast Swing, Salsa en Bachata,  dans en les ik samen met mijn man.

Wij zorgen voor alle dansstappen. Houd je tijdens een feest ook krampachtig vast aan de bar? Verstop jezelf zodat je niet gevraagd wordt? Sta je al jaren langs de kant van de dansvloer? Dan wordt het tijd dat dit verandert!

Dansen is een leuke hobby, leuk om samen of alleen te doen. Dansen leer je vooral voor jezelf en voor je (dans)partner. Samen over de vloer swingen op het ritme van de muziek. Een goede danser is op elk feest een graag geziene gast. Of het nu op een bruiloft, vakantie of een galabal is, elk feest beleef je intenser als je goed kunt dansen.

Ervaar als een avondje uit. Dansen is genieten van muziek en beweging, lekker actief bezig zijn.