LaBlast - Dance Fitness workout - Everyone can dance

Er zijn nog steeds mensen die geen partner hebben om danslessen te nemen. Nu is er “LaBlast” die zich nog steeds richt op stijldansen, maar is volledig partner vrij. Dit is een ongelofelijk leuke, cardio workout. La Blast is veruit de leukste manier van sporten! Lekker dansen op diverse muziek en vooral flink zweten, aan je conditie werken en uiteraard de nodige calorietjes verbranden. Ideaal voor iedereen die graag wat kilootjes kwijt wil of wil werken aan zijn of haar conditie.

In tegenstelling tot andere dansfitnessvormen leer je hier wel dansen. Allerlei verschillende dansstijlen uit de ballroom- en latinwereld komen aan bod: van de samba tot chacha en van de paso doble tot aan de jive. Ook maken we uitstapjes naar bijzondere dansstijlen, zoals disco, salsa en merengue. Kortom een fantastische manier om en te sporten en te leren dansen! Na een les La Blast kun je helemaal voldaan weer naar huis en merk je dat je echt lekker je lijf hebt getraind.

Meedoen? Kom dan eens gratis proeven bij een LaBlast les. LaBlast is gemakkelijk genoeg om te leren en geeft enorme resultaten op alle mogelijke manieren!

https://www.youtube.com/watch?v=WkMvI0p6YAs

www.youtube.com/watch?v=nMXb7EQlmGw